Meer woonruimte nodig?

Vraag De Klussenier Henk Langhout naar de vergunningsvrije dakkapel van Velux. De vergunningsvrije dakkapel met VELUX dakramen is er al incl. montage vanaf € 3.900,-* Omdat de VELUX dakramen in deze dakkapeloplossing altijd schuin liggen, heeft u een veel mooiere daglichtinval dan bij een traditioneel dakkapel met verticale ramen. En dat terwijl u net zoveel extra loopruimte creëert. Tevens heeft u de mogelijkheid bijna elk type VELUX dakraam te kiezen

Meer weten?  Neem contact op met De Klussenier Henk Langhout

 

Over Henk Langhout

Ik voorzie u graag van deskundig advies en ik denk graag met u mee. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om u mee te nemen naar toonzalen bij leveranciers. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie. Zoals alle Klusseniers ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie VLOK welke beschikt over een onafhankelijke Geschillencommissie.
Dit bericht is geplaatst in Help, mijn man is klusser. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.