Wat kan Klusbedrijf Friesland voor u doen

 

Kluswerkzaamheden, verbouwingen en renovaties

Uw badkamer of toilet verbouwen, upgraden of een compleet nieuwe badkamer of toilet plaatsen, inclusief leidingwerk en tegelwerk? Een nieuwe keuken plaatsen en installeren. Carport of luifel aan de garage? Op zoek naar een klusbedrijf dat u kan adviseren bij de keuze voor een dakkapel en deze professioneel plaatst? Andere klussen, verbouw-, aanbouw- of renovatiewerkzaamheden in of om huis? Lekkage of stormschade?

Klusbedrijf Friesland staat snel, goed en betrouwbaar voor u klaar.

Inbraakpreventie

Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Woninginbraak komt nog steeds veel voor. De impact van het binnentreden van een onbekende in uw woning, die daar ook nog eens uw spullen doorzoekt, is enorm. De emotionele schade is vaak vele malen groter dan de materiële schade.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) maakt veilig wonen mogelijk. Wacht niet tot het te laat is, maar ga zelf aan de slag met veilig wonen. Klusbedrijf Friesland helpt u hier graag bij. 

Zij kunnen u meer informatie geven over de manier waarop u alle ‘inbraakgevoelige’ plekken van uw woning kunt beveiligen. Zo verlaagt u het risico op een inbraak door een gelegenheidsinbreker met 50 procent en komt uw huis in aanmerking voor het certificaat beveiligde woning.

De meeste inbraken (ongeveer 80 procent) worden gepleegd door ‘gelegenheidsinbrekers’. Een gelegenheidsinbreker werkt met klein materiaal: een tang of een schroevendraaier. Hij komt pas in actie als hij een pand ziet waar op eenvoudige wijze wat te halen is. Vervolgens wil hij maar één ding: snel zijn slag slaan. Aan goede verlichting, stevig hang- en sluitwerk en degelijke ramen en deuren heeft hij een hekel. Hij houdt ook niet van oplettende bewoners en buren.

Veilig wonen is vooral een kwestie van bewust wonen. Naast bouwkundige maatregelen, zoals goed hang- en sluitwerk, zijn ook organisatorische maatregelen van belang. De beste sloten helpen immers niet als u ze niet gebruikt of als u tegelijkertijd een raam open laat staan.

Houten en kunststof dakkapellen

Uw leefruimte vergroten en meer daglicht in huis halen? Klusbedrijf Friesland plaatst ook dakkapellen in alle soorten en maten. Hout of kunststof, hoog of laag, klein of groot…
Van een zolder die nu slechts dient als opslagruimte, maakt Klusbedrijf Friesland in no time een prachtige slaapkamer, hobbyruimte, werk- of speelplek. Op basis van uw wensen maken we eerst een schets voor een bouwkundig verantwoorde dakkapel. Na goedkeuring wordt de dakkapel (op maat) geproduceerd. 

En natuurlijk is Klusbedrijf Friesland u daarna ook graag van dienst bij de binnenafwerking en/of een verbouwing van de zolder.

 

 

 

 

 

Gevel renovatie.

Is uw houten gevel nodig aan renovatie toe en wilt u niet weer elke 3 jaar uw gevel schilderen? Dan is kunststof de oplossing! Klusbedrijf Friesland verzorgd dit tot in de puntjes voor u. Wij werken met diverse soorten kunststof gevel bekleding zoals, KeralitRockpanel, en Polytech.

Renovatie topgevel (1)

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

Ook voor kunststof kozijnen en puien kunt u terecht bij Klusbedrijf Friesland. Wij leveren kozijnen van Duitse topkwaliteit. HBI produceert al meer dan 50 jaar kozijnen van topkwaliteit in vele kleuren en mogelijkheden. Horren, verschillende typen beglazing, ventilatieroosters in kleur, het is allemaal mogelijk. Ze worden standaard geleverd met inbraakveilig hang en sluitwerk.

 

VELUX daglichtsystemen.


Dakramen, lichtkoepels, lichtstraten, daglichtboxen, dakkapel of een daglichtspot?. Wilt u ook meer daglicht in uw aanbouw of op zolder. Klusbedrijf Friesland is VELUX montagepartner. Dit betekent dat hij u kan adviseren wat de beste oplossing is voor meer daglicht toetreding in uw woning. Klusbedrijf Friesland installeert uw VELUX product zelf en zorgt ook voor een perfecte afwerking met de beste materialen. Zo worden dakramen in badkameers met watervast plaatmateriaal afgewerkt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een volledige kuststof afwerking zodat schilderen overbodig word.


 

 

 

 

 

Wilt u de oplossingen van VELUX in het echt bekijken? Vraag Klusbedrijf Friesland om een afspraak voor u te maken voor een bezoek aan het VELUX  Daglicht Advies Centrum. Deze bevindt zich centraal in Nederland, in De Meern.  Alle VELUX oplossingen zijn hier in een aantal echte zolders te bewonderen (m.u.v. de Dakkapel type Single en een dakkapel op maat).

Hormann garagedeuren en aandrijvingen.

Als u kiest voor een garagedeur van Hörmann, hebt u daar elke dag plezier van. U opent en sluit de garagedeuren gemakkelijk en geruisloos. Snel en veilig rijdt u uw auto naar buiten en naar binnen. Zelfs als u uw auto niet nodig hebt geniet u van uw Hörmann garagedeur. Want of u nu kiest voor een kanteldeur, sectionaaldeur of roldeur, u hebt een deur die past bij de architectuur van uw woning. Een stijlvolle garagedeur die uw gevel compleet maakt. Dat is typisch Hörmann. Dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur.

 

 

 

 

 

Verbouw of afbouw van uw huis of bedrijfspand?

De werkzaamheden die de wij verrichten zijn o.a.: sloopwerk, timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, systeemplafond, systeemwand,  stucwerk, aftimmerwerk, en nog veel meer. Wij kunnen de complete verbouw en afbouw voor u verzorgen.

Voor onze werkzaamheden verzorgen wij vooraf een geheel vrijblijvende offerte waardoor u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit / prijs verhouding aanbieden. Tijdens het traject van uitvoeringsfase tot de eindoplevering hebt u met één aanspreekpunt te maken. Deze persoon zorgt niet alleen voor de juiste communicatie met u, maar regelt ook de werkzaamheden met derden. Dat werkt wel zo prettig en neemt u een hoop regelwerk uit handen.

Voor u betekent dit vertrouwd verbouwen en afbouwen, met de kwaliteit die u verdient!

Óók voor u kunnen wij de afbouw verzorgen, organiseren en uitvoeren en zo ook voor u een waardevolle aanvulling in uw bedrijfsproces zijn.

 

Kennismaken of een vrijblijvende offerte aanvragen. Klus aanvragen bij Klusbedrijf Friesland uit Menaam? Klik hier.’ 

Vul direct het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

 

Reacties zijn gesloten.