HBI kunststof kozijnen, schuifpuien, deuren en ramen

HBI

HBI, een Duitse fabrikant, geeft al meer dan 50 jaar gezicht aan tal van huizen en gebouwen met op maat gemaakte ramen en deuren. Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen zorgen ze voor een besparing op uw energierekening, zonder daarbij afbreuk te doen aan de uitstraling van uw woning. Bouwcenter Esselink is partner van HBI en daarmee een exclusieve vertegenwoordiger en leverancier van op maat gemaakte kunststof en houten ramen-en deuren.

Waarom HBI kunststof kozijnen?
Voor als u wilt gaan bouwen of renoveren, de variatie van HBI kunststofkozijnen biedt voor elk idee de optimale oplossing. De nieuwste generatie kunststofkozijnen hebben daarnaast  een hogere isolatiewaarde dan houtenkozijnen, waardoor u kunt bezuinigen op uw energiekosten. Verder zijn kunstofkozijnen:
Onderhoudsvriendelijk, nooit meer schilderen.
– Niet van echt hout te onderscheiden.
– Kleurvaste zonbestendige kleurcoating.
– Houdt ongenode gasten buiten..

Houtenkozijnen
Naast kunststofkozijnen maakt HBI ook houtenkozijnen. Hout is het meest levende materiaal dat de aarde te bieden heeft. Het ademt en straalt als geen ander materiaal behaaglijkheid uit. Om esthetische- ecologische redenen of door regelgeving van de welstandscommissie kunt u ook kiezen voor houtenkozijnen.

Varitatie
Hbi kozijnen bieden een grote variatie aan opties mogelijkheden, of u nu moderne, traditionele of regionaalgebonden eigenschappen wenst, wij bieden systemeoplossingen aan voor elke situatie, er is onder andere de keuze uit:
– Zon- of zichtwering
– Ventilatiesystemen
– Insectenhorren
– Geluidswerend
– Inbraakwerend
– Ingebouwde rolluiken
– Figuurglas
– etc.

 

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op via het contactformulier. Of bel direct met Klusbedrijf Friesland  0518 451888 of 06 1036 5596

0625f77678035469e31a7aee778bef1f hbi_ 88Za

 

 

 

 

 

 

 

 

hbi_img

Reacties zijn gesloten.