Polytech

Polytech Kunststoffen is een kunststofbewerkend bedrijf. Polytech Kunststoffen creëert innovatieve producten en diensten op het gebied van kunststof. O.a zijn er patentgoot, patentplank, patenthut en patentriet. Zo dragen wij bij aan de kwaliteit van bouwen en wonen.
Onze producten en diensten worden wereldwijd gebruikt in een breed scala van eindmarkten en toepassingen.De kunststofproducten zijn vervaardigd uit een zeer sterke en duurzame kunststofcomposiet met hoge slagvastheid. De kunststof is kleurecht en bestand tegen allerlei weersinvloeden, agressieve stoffen en UV-straling.
Polytech Kunststoffen voert de recycling van haar producten namelijk volledig uit in eigen beheer in Musselkanaal. Afval en restmateriaal dat tijdens de productie vrijkomt, wordt opgevangen en opnieuw verwerkt tot kostbare grondstof welke onbeperkt is aan tijd en leven.
           
Patenthut
            2009092103352679
Is uw goot aan vervanging toe? Wilt u een nieuwe blokhut? Boeidelen uit één stuk? Nieuw riet op het dak? Bel dan Klusbedrijf Friesland en bespreek met hem de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.