VELUX daglichtsystemen

images (4)

 

Het productprogramma bestaat uit daglichtsystemen, zolderramen en dakvensters. Daarnaast levert het bedrijf raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieproducten, elektrische bedieningssystemen en zonnepanelen voor op het dak.

Kwaliteitseisen

Kwaliteit heeft een hoge prioriteit bij VELUX en we besteden veel tijd aan tests, kwaliteitscontrole en markttests om er voor te zorgen dat onze producten aan de kwaliteitseisen voldoen.

Op onze testafdeling worden producten constant blootgesteld aan verschillende testen om onze producten te ontwikkelen en verbeteren.

We stellen de producten bloot aan verschillende weersomstandigheden zodat ze jaar in- jaar uit in verschillende klimaten dagelijks gebruikt kunnen worden.

Constante ontwikkeling

De ontwikkelingsuitdagingen zijn het constant leveren van de beste producten voor onze klanten in termen van Kwaliteit, functionaliteit en waar voor hun geld. We willen de ontwikkeling van nieuwe manieren voor het leveren van daglicht en frisse lucht blijven behouden.

Onderzoek naar daglicht

VELUX wil mensen bewust maken van daglicht factoren en vooral daglicht kwaliteit in gebouwen.

Onderzoek naar daglicht is een belangrijk onderdeel van onze ontwikkelingsactiviteiten, aangezien we 90% van onze tijd binnen doorbrengen, op werk of thuis. Dit maakt het zeer belangrijk om in een gebouwontwerp de beste daglichtcondities mee te nemen.

We hebben daarom opdracht gegeven voor uitgebreid onderzoek naar daglicht kwaliteit en delen de uitkomsten op conferenties, in magazines en met het bedrijfsleven. Het onderzoek toont in ieder geval al aan dat dakvensters meer daglicht opleveren dan andere type ramen.

VELUX Daglicht Advies Centrum.

Wilt u de oplossingen van VELUX in het echt bekijken? Vraag Klusbedrijf Friesland om een afspraak voor u te maken voor een bezoek aan het VELUX  Daglicht Advies Centrum. Deze bevindt zich centraal in Nederland, in De Meern.  Alle VELUX oplossingen zijn hier in een aantal echte zolders te bewonderen (m.u.v. de Dakkapel type Single en een dakkapel op maat).

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies en/of een gratis offerte? Neem contact op met Klusbedrijf Friesland, uw gecertificeerd VELUX montagepartner.

Brengt daglicht tot leven

Reacties zijn gesloten.