Over Klusbedrijf Friesland

 

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Henk Langhout en samen met mijn gezin woon ik in Menaam. Sinds april 2011 ben ik mijn eigen klussenbedrijf gestart als Klusbedrijf Friesland en ben ik beschikbaar voor al uw klussen in en om uw woning.

Klussen is mijn lust en mijn leven. Na een bouwkundige opleiding heb ik een schat aan ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Ik heb gewerkt voor kleine en middelgrote bouwbedrijven waar ik alle voorkomende bouw, verbouw en renovatie werkzaamheden uit heb gevoerd.

Mijn Brede ervaring

Door mijn jarenlange ervaring met verbouwen kan ik het gat tussen de aannemer en de klusjesman opvullen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij mij terecht voor de installatie van een complete badkamer of keuken, isolatiewerk, het plaatsen van een dakkapel of dakraam. Als allround timmerman draai ik mijn hand natuurlijk niet om voor het plaatsen van kozijnen, ramen en deuren het netjes aftimmeren van een dakraam of voor het maken van een kledingkast. Op het gebied van houtbewerking is alles mogelijk.Op maat gemaakte kasten, het leggen van vloeren, aftimmeren of het maken van kozijnen, ramen en deuren behoort ook tot de mogelijkheden. De afwerking voor alle werkzaamheden neem ik ook voor mijn rekening. Ik verzorg de verbouwing of klus vanaf de aanvraag tot en met de oplevering, zo heeft u maar één aanspreekpunt.

Wat ik voor u kan doen

Ik voorzie u graag van deskundig advies en ik denk graag met u mee. Klusbedrijf Friesland bied u de mogelijkheid om u mee te nemen naar toonzalen bij leveranciers. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie.

Mijn kennis stel ik graag beschikbaar voor klanten die méér zoeken dan alleen een klusbedrijf dat de verbouwing uitvoert. Ik regel een complete verbouwing van A tot Z volgens afspraak!

Wilt u eens met mij bespreken wat ik voor u kan betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt uw aanvraag bij mij indienen door op de knop “Klus aanvragen” te klikken.

Graag tot ziens,

Klusbedrijf Friesland uit Menaam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.