NPI kunststof bouwproducten

NPI beschikt over een uitgebreid assortiment onderhoudsarme bouwproducten voor gevel- en dakrandbekleding, kozijnafwerking, wand- en plafondbekleding, terrasplanken en een scala aan technische profielen.

Alle producten hebben één gezamenlijke, zeer belangrijke overeenkomst: ze zijn onderhoudsarm, schilderen is overbodig. De toepassing van de laatste productietechnieken in combinatie met gebruik van hoogwaardige grondstoffen maken onze producten zeer betrouwbaar en duurzaam. Productinnovatie is vast onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden.

NPI is dé partner voor de bouwprofessional; van aannemer tot recreatiebouwer en van ramenfabrikant tot montagebedrijf. Wij brengen (particuliere) opdrachtgevers graag in contact met de bouwprofessionals uit ons uitgebreide, landelijk dekkende netwerk.

Vanuit het centraal in Nederland gelegen moderne magazijn worden de producten uit voorraad afgeleverd op de gewenste locaties in Nederland, Duitsland en België. NPI beschikt over een uitstekende (logistieke) service, welke jaar in jaar uit leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid….en daar doen we het voor!

Voor meer informatie of een offerte kunt u terecht bij Klusbedrijf Friesland

Reacties zijn gesloten.