LUXboX dakkapellen en dakserres

 

LUXboX is de vergunningvrije dakkapel en dakserre specialist.
LUXboX_Dakkapel_Basic_VergunningvrijWij brengen met de LUXboX meer ruimte en daglicht naar binnen dan een traditionele dakkapel, door de schuine ligging van het glasvlak en het dak heeft u meer loopruimte. Doordat het dak ook schuin is geeft dit een enorme ruimtelijke werking en heeft u niet het idee dat u onder een plafond staat.

Door de vergunningvrije regels die sinds 2010 van toepassing zijn voor daklichten en dakramen waar de LUXboX onder valt zijn er steeds meer mogelijkheden.
In 90% van de situatie is de LUXboX vergunningsvrij te plaatsen aan de achterzijde, zijkant en steeds meer aan de voorzijde.

LUXboX_vergunningvrije_dakkapelIsolatie en Ventilatie
De LUXboX is een uniek daglichtproduct met een hoge isolatiewaarde van Rc 6.0 en is standaard voorzien van Tuimelramen, deze zijn eenvoudig bedienbaar en in een handomdraai in de schoonmaakstand te plaatsen. Aan de bovenzijde zit een ventilatierooster welke met de hand bedienbaar is zodat u voldoende ventilatie in uw nieuwe ruimte heeft.
Naast tuimelramen kunt ook kiezen voor uitzetramen of elektrisch bedienbare ramen, in een wit afgelakte uitvoering of onderhoudsvrij.
De LUXboX voldoet tevens als enige dakkapel en dakserre aan de eisen van het bouwbesluit, de isolatiewaarde van van het dak moet minimaal Rc 6.0 zijn.

De LUXboX wordt naar uw wens uitgevoerd met  VELUX® dakramen.

Gezond leven en genieten
LUXboX-Dakserre_GenietenDoor het plaatsen van een LUXboX dakkapel of dakserre krijgt u meer ruimte en daglicht in uw woning. Tegenwoordig leven wij mensen steeds meer binnen in een woning of gebouw, het is dan ook belangrijk om daglicht en frisse lucht binnen te laten. Gebruik uw woning dan ook als de ideale leefruimte en geniet van het daglicht en de extra ruimte die u met een LUXboX realiseerd binnen 1 dag.

Onderhoudsvrij
Het dak en de zijkanten zijn geproduceerd uit hoogwaardige sandwich panelen met een PIR isolatie RC 6.0 en aan de binnenzijde voorzien van een witte afwasbare toplaag. De buitenzijde van de LUXboX is bekleed met Onderhoudsvrij Plastisol zetwerk antraciet RAL 7016 of in ZINK.

Modulaire LUXboX Dakserre

Stel zelf uw Dakserre samen.
LUXboX DakserreWil je echt meer daglicht en ruimte dan hebben wij de modulair samen te stellen dakserre. U kunt kiezen tussen VELUX of FAKRO dakramen en wij bouwen uw dakserre op maat.
De LUXboX Dakserre is samen te stellen uit verschillende breedte maten dakramen 660, 780, 940,1140 en 1340mm.

Wij maken uw zolder nog mooier en ruimer binnen 1 dag.
De dakserre wordt in onze fabriek prefab gemaakt om kant en klaar bij u te plaatsen zodat u dezelfde dag al kunt genieten van uw nieuwe leefruimte.

Wilt u meer informatie en/of een offerte op maat? Neem dan contact op met Klusbedrijf Friesland, uw LUXboX dealer in Friesland

Reacties zijn gesloten.