Korting op VELUX rolluiken

Korting op VELUX rolluiken

 Krijg tot € 75,- retour per VELUX rolluik!

Tijdens de rolluikenactie (10 juli t/m 31 augustus 2013) kunt u tot € 75,- korting aanvragen op ieder aangeschaft VELUX rolluik. Het aanvragen is heel eenvoudig. Vul hiervoor het onderstaande formulier volledig in, voeg een kopie, foto of scan van uw factuur toe en wij betalen u de korting terug.

 

Ontdek uw korting

De korting varieert van € 35,- op de handmatige rolluiken tot € 75,- op elektrische rolluiken en die op zonne-energie.

 Vraag uwkorting aan
Via onderstaand formulier kunt u de korting in drie stappen aanvragen. Na het volledig invullen van het formulier ontvangt u van ons direct een bevestiging. Binnen 14 dagen wordt de aanvraag behandeld en zal de korting worden uitbetaald. Lees voor deelname eerst de voorwaarden goed door!
De actievoorwaarden 

 1. Door deelname aan de VELUX rolluikenactie 2013 gaat u automatisch akkoord met deze actievoorwaarden.
 2. De korting geldt alleen voor VELUX rolluiken, aangeschaft in Nederland tijdens deactieperiode vanaf 10 juni 2013 tot en met 31 augustus 2013. De factuurdatum is hierbij leidend. De datum op de kassabon/factuur geldt als de aanschafdatum.
 3. De korting wordt alleen verstrekt op VELUX rolluiken. Alle andere typen producten van VELUX vallen buiten de gestelde actievoorwaarden. Op de factuur moet duidelijk vermeld staan welk(e) product(en) u heeft aangeschaft.
 4. De exacte korting per product is afhankelijk van het type product de uitvoering van het rolluik en varieert tussen €35,- of €75,-. De korting van €35,- geldt bij alle handbediende VELUX rolluiken (type SHL en SCL). De korting van €75,- is uitsluistend geldig op de elektrische VELUX rolluiken (of op zonne-energie) (type SML, SSL en SMG).
 5. De korting wordt over maximaal 10 producten verstrekt. Meerdere aanvragen per klant worden niet in behandeling genomen.
 6. De korting wordt alleen verstrekt aan consumenten met een particulier bankrekeningnummer. Bedrijven en instellingen zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.
 7. U kunt zich tot uiterlijk 15 september 2013 online registreren op www.velux.nl. Registraties vanaf 16 september 2013 worden niet meer in behandeling genomen.
 8. Alleen compleet en correct ingevulde registratieformulieren worden in behandeling genomen.
 9. Ontdekt u na verzending alsnog een fout in uw gegevens? Neem dan uiterlijk binnen 2 werkdagen contact op om uw gegevens te laten wijzigen. Dit kan via actie@velux.nl (vermeld in de onderwerpregel dat het om de VELUX rolluikenactie 2013 gaat) of via telefoonnummer 030-6.629.629.
 10. De korting kan alleen worden uitgekeerd als het genoemde bank- of girorekening een correct Nederlands, particulier bank- of girorekening betreft.
 11. Ongeveer 14 dagen na het uploaden van uw factuur zal u per e-mail worden geïnformeerd over de status van uw aanvraag.
 12. Alle ingestuurde foto’s, facturen en beschrijvingen worden automatisch eigendom van VELUX. VELUX Nederland B.V. zal deze gegevens vertrouwelijk behandelen en niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
 13. Uw persoonlijke gegevens (naam, adres, e-mail, bankrekeningnummer, telefoonnummer) zullen vertrouwelijk behandeld worden en niet ter beschikking van derden worden gesteld. VELUX zal uw gegevens wel opnemen in haar database om aan de verplichtingen van deze actie te kunnen voldoen (uitbetalen korting).
 14. Mocht u niet in de gelegenheid zijn uw factuur digitaal te versturen, dan kunt u de per post sturen aan: VELUX Nederland B.V., T.a.v. Rolluikenactie, Postbus 142, 3454 ZJ DE MEERN. Het verwerken van uw aanvraag zal enkele dagen langer duren.
 15. De genoemde vanafprijs voor het VELUX basic rolluik is de advies verkoopprijs inclusief de geldende € 35,- korting. Deze prijs kan echter per verkooppunt afwijken.

Bel voor meer informatie en/o een gratis en vrijblijvende offerte De Klussenier Henk Langhout

Reacties zijn gesloten.