Keralit kunststof gevelbekleding

Keralit gevelbekleding een waardevolle investering!

Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit gevelbekleding krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.
Keralit is verkrijgbaar in maar liefst 34 kleuren.De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.
Duurzame gevelbekleding.

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

 

De voordelen

Potdeksel 177 mm

Sponningdeel 190 mm

Sponningdeel 143 mm

Is uw gevel ook aan renovatie toe en wilt u vrijblijvend advies en/of een gratis offerte?

Neem dan contact op met De Klussenier Henk Langhout,

 

 

Reacties zijn gesloten.