Firestone rubbercover EPDM

Firestone RubberCover™ EPDM-membranen bieden een uitzonderlijke combinatie van unieke eigenschappen & voordelen.

 • Zeer lange levensduur
  Firestone RubberCover™ EPDM-membranen zijn uitstekend bestand tegen ozon, UV-stralen en grote temperatuurverschillen. Dit levert hen een levensverwachting van meer dan 50 jaar op. De plaatsing van meer dan 1.000.000.000 m² membranen wereldwijd is het levende bewijs van de duurzaamheid en kwaliteit van de Firestone EPDM-membranen.
 • Naadloze folies uit 1 stuk
  Firestone RubberCover™ EPDM-membranen zijn beschikbaar in grote, naadloze folies tot 6,10 m breed. De meeste kleine residentiële daken kunnen bijgevolg bedekt worden met één enkel naadloos membraan. Het maken van naadverbindingen op het dak zelf is dus zeer uitzonderlijk.
 • Zeer lage levenscycluskost
  Na de plaatsing vragen Firestone RubberCover™ EPDM-membranen weinig of geen onderhoud. Deze eigenschap, in combinatie met de lange levensduur en competitieve plaatsingskost, zorgt voor een zeer lage levenscycluskost.
 • Eenvoudige plaatsing zonder vlam
  De Firestone RubberCover™ EPDM-membranen zijn eenvoudig te plaatsen. Het membraan wordt steeds volledig verkleefd aan de ondergrond met RubberCover™-contactlijm. De plaatsing vereist dus geen vlam.
 • Zeer flexibel en blijvend elastisch
  Firestone RubberCover™ EPDM-membranen blijven soepel, zelfs bij lage temperaturen, zodat ze het hele jaar door kunnen geplaatst worden. Het membraan kan tot 400% rekken om het eventueel uitzetten van de draagstructuur op te vangen. Een hoge elasticiteit (tot 400%), en dit over een groot temperatuursbereik van -35°C tot +120°C. Een goede bestendigheid tegen vele basen, zuren (waaronder vetzuren) en zouten (echter niet tegen aardolieproducten) en tegen ozon en UV-stralen. Een lange levensduur van tenminste 50 jaar.
 • Milieuvriendelijk
  Firestone RubberCover™ EPDM is een inert materiaal met beperkte invloed op het milieu, noch bij de productie, noch bij de plaatsing. Bovendien heeft het membraan een zeer lange levensduur in vergelijking met andere dakmembranen. Firestone’s EPDM-fabrieken zijn overigens gecertificeerd volgens de ISO 14000 norm voor hun verantwoorde omgang met het milieu. EPDM-dakbedekkingen kunnen brandveilig conform NEN6050 worden aangebracht.

 

EPDM dakje on Stiens.

EPDM dakje on Stiens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is uw platdak aan nieuwe dakbedekking toe? Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies en/of een gratis offerte? Neem contact op met Klusbedrijf Friesland, uw gecertificeerd Firestone Rubbercover EPDM kouddakdekker.

Reacties zijn gesloten.