Winteractie bij De Klussenier Henk Langhout!

Menaam , november 2012,

In de wintermaanden zijn er veel feestelijke momenten die met vrienden en familie worden doorgebracht. Op deze dagen bespreekt u wellicht een geplande verbouwing, renovatie of andere aanpassingen binnenshuis. Is dit het geval? Dan heb ik een mooie actie voor u waarbij u uw familie, vrienden en kennissen gelijk van mee kunt laten profiteren. Als u samen met familie, vriend, kennis of buurtgenoot een opdracht door mij laat uitvoeren, kunt u samen gebruik maken van mijn actie

Actie voorwaarden:

  • Dien samen met familie, vriend en/of kennis een klusopdracht bij mij in en maak kans op een vaart met DE KLUSSENIER HETELUCHTBALLON.
  • Aan deze actie zijn de volgende voorwaarden verbonden:
  • De offertes moeten tegelijkertijd ondertekent bij mij worden ingeleverd;
  • De actie is van toepassing bij een bedrag per offerte van: €1000-,;
  • De afstand tussen u en uw ‘actiegenoot/actiegenoten’ bedraagt maximaal 10 kilometer;
  • Deze actie loopt tot 28 februari 2013.
  • Ik kom graag bij u langs om het werk door te spreken en eventueel vrijblijvend en deskundig advies te geven. U kunt rekenen op een vrijblijvende offerte en geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden geef ik bovendien 12 maanden garantie. Tot slot kan ik als De Klussenier Henk Langhout voordelig inkopen door de inkoopvuist die ik met mijn meer dan 200 collega’s kan maken.
  • Heeft u interesse? Neemt u dan contact met De Klussenier Henk Langhout.

Reacties zijn gesloten.