Wijziging e-mailadres

“Bij een professioneel bedrijf hoort een professionele uitstraling”. Dat was voor De Klussenier Henk Langhout de belangrijkste beweegreden om destijds te kiezen voor de franchise formule De Klussenier.

Daarnaast hoort natuurlijk een goeie duidelijke website zonder poespas. De Klussenier Henk Langhout besloot daarom eind november vorig jaar om via jouwkluswebsite een website aan te schaffen. Nou deze website een tijdje loopt en steeds vaker word bezocht vond De Klussenier Henk Langhout dat het tijd werd voor een ander e-mailadres. Vandaar dat mijn emailadres vanaf 25 september 2013 is verandert in info@klussenbedrijf-friesland.nl.

 

Over Henk Langhout

Ik voorzie u graag van deskundig advies en ik denk graag met u mee. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om u mee te nemen naar toonzalen bij leveranciers. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie. Zoals alle Klusseniers ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie VLOK welke beschikt over een onafhankelijke Geschillencommissie.
Dit bericht is geplaatst in Help, mijn man is klusser. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.