De Klussenier heteluchtballon actie

Natuurlijk bent u al op de hoogte van het feit dat er vanaf 1 april het verlaagde BTW tarief van 6% geldt. Naast dit voordelige BTW tarief heeft De Klussenier Henk Langhout nog een aantrekkelijke actie voor u.

Plaatst u een opdracht bij De Klussenier Henk Langhout met een minimaal bedrag van 9.999,00 euro dan krijgt u 2 instapkaarten voor De Klussenier heteluchtballon. Naast de vaarder zijn er in totaal 6 plaatsen beschikbaar in de mand. Wilt u deze mand geheel gebruiken dan krijgt u 25 % korting op de andere 4 kaarten. Dit betekent dat u voor maar liefst 360 euro incl. BTW een schitterende ballonvlucht kunt maken met uw gehele gezin.

PH-KLS

 

De voorwaarden:

  • Bij besteding van € 9.999, –  tussen 1 april 2013 en 1 oktober 2013 bij een Klussenier die meedoet aan deze actie, ontvangt u 2 instapkaarten voor De Klussenier Heteluchtballon. Werkzaamheden moeten voor 1 januari 2014 gestart zijn.
  • Alleen particuliere klanten kunnen meedoen aan de ballonactie.
  • De klant wordt geinformeerd door de ballonvaartmaatschappij over de ballonvaart.
  • De ballonvaarder en zijn team zijn professionals in het bezit van alle diploma’s, vergunningen en verzekeringen.

Wilt u dus een aanbouw of verbouw laten uitvoeren en een fantastische middag of avond beleven met uw gezin of andere familieleden neem dan contact op met De Klussenier Henk Langhout en bespreek met hem uw aan of verbouw plannen.

Reacties zijn gesloten.